anbefalinger

Anbefalinger

5/5

Jeg vil helt klart anbefale alle på min vej, en tur forbi Jyttes briks.

En langvarig stresssygemelding og følgesygdomme deraf, havde slået både mig og min krop helt ud af kurs.

Men nu her efter behandlinger med Corrective Sounds metoden har jeg igen en indre ro og balance i kroppen. En længere og dybere søvn, som også har givet mere energi. Jeg kan læse mere end 1 side i en bog, og rent faktisk huske hvad jeg har læst. Kæmpe anbefaling jer fra og tak til Jytte fordi du viste mig at der var en vej ud af en langvarig stress og indre uro.

Karina  Kjærsgaard Bæk Jensen

Jeg har været så heldig at have været i et behandlingsforløb hos Jytte. Jeg fik i 2019 diagnosen PTSD på grund af en arbejdsskade. Oveni dette fik jeg en alvorlig kræftdiagnose, hvor behandlingen giver en del bivirkninger. Jeg var sygemeldt på fuld tid, og havde ikke overskud til ret meget i hverdagen. Jeg mødte op hos Jytte med mange forskellige gener. Bla. angst, tankemylder, søvnproblemer, træthed, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær, diarre mv. 

Jytte gennemgik hele mit “system” og fandt alle de ubalancer jeg døjede med. Behandlingen med Corrective Sounds og rådgivning omkring kost og vitaminer har gjort, at jeg endelig har geåt det godt igen. 

Jeg er tilbage på arbejde på fuld tid og har igen fået overskud  i hverdagen. Jeg har nu kun få dage, hvor jeg pga. PTSD, har det dårligt. Men så lytter jeg mig til et bedre helbred med COrrective Sounds programmet. Jeg kan helt klart anbefale behandlingen, hvis man har det dårligt. 

Marianne B. Nielsen

Når man – efter at have konsuleret det offentlige sundhedsvæsen og de “giver op” – ønsker at finde en “alternativ” form for behandling, så er det, i hverfald for mig, vigtigt at man finder en behandler, man føler sig helt tryg ved, og hos Jytte føler man sig helt tryg. At de “skavanker” man kommer med så bliver helbredt, er ikke det enseste, det bedste af det er Jytte går ind og afhjælper alle mulige andre ubalancer mao. en rigtig god holistisk behandling. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Jyttes behandlinger. Stor tak herfra. 

Susanne Laub Elling

Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn.

Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Mine varmeste anbefalinger til Jytte

Mvh. Svend Rødkjær

Jeg tilbyder behandlinger i rolige rammer og i en tryg atmosfære. Som sundhedsfaglig person har jeg tavshedspligt som hvis det foregik i offentlig regi.

Af hensyn til behandlingen føres der en journal der opbevares forsvarligt i aflåst skab jf. patientsikkerhedsloven.