Balancetilsundhed

Hvad siger mine kunder

Jeg har været så heldig at have været i et behandlingsforløb hos Jytte. Jeg fik i 2019 diagnosen PTSD på grund af en arbejdsskade. Oveni dette fik jeg en alvorlig kræftdiagnose, hvor behandlingen giver en del bivirkninger. Jeg var sygemeldt på fuld tid, og havde ikke overskud til ret meget i hverdagen. Jeg mødte op hos Jytte med mange forskellige gener. Bl.a angst, tankemylder, søvnproblemer, træthed, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær,diarre mv. Jytte gennemgik hele mit system, og fandt alle de ubalancer jeg døjede med. Behandlingen med Corrective Sounds og rådgivning omkring Kost og vitaminer har gjort, at jeg endelig fået det godt igen. Jeg er tilbage på mit arbejde på fuld tid, og har igen fået overskud i hverdagen. Jeg har nu kun få dage, hvor jeg pga PTSD, har det dårligt. Men så lytter jeg mig til et bedre helbred med Corrective Sounds programmet. Jeg kan helt klart anbefale behandlingen, hvis man har det dårligt.

Marianne B. Nielsen

Mit sygdomsforløb startede i april 2020 hvor jeg blev hårdt ramt af stress med forhøjet blodtryk, angst og depression til følge. Fik medicin for blodtrykket og gennemgik et stress- og mindfulness forløb på 8 uger. Men jeg kunne mærke at der stadig var noget galt, og de teknikker jeg havde lært, hjalp ikke i længden. Jeg ville have problemet løst og ikke kun være i stand til at håndtere de symptomer jeg havde. Jeg hørte om corrective sound behandling og hvordan denne metode aktiverer kroppens eget energisystem til at helbrede og genskabe balance indefra. Jeg var skeptisk, da jeg ikke følte mig overbevist om at lyden fra klangskåle kunne helbrede kroppens sygdomme og lidelser, men jeg var desperat. Jeg startede i behandling ved Jytte i maj 2021, fuldstændig drænet for energi og udmattet efter et helt år med symptomer på stress, angst og depression… Men det er den bedste sundhedsmæssige egenomsorg jeg nogensinde har investeret i mig selv. Efter første behandling mærkede jeg at alt sitrede og nærmest galoperede i mit indre, men der kom også ro på min stress. Efter anden behandling var der enormt store forandringer, både de fysiske symptomer og de psykiske var markant forbedret og nogle helt væk. Mit sygdomsforløb er en udløsende faktor af mange års ubearbejdet traumer, store som små, og et liv med 180 km/t både privat og i mit arbejdsliv, så der har været en hel del som min krop skulle have i balance. Hvis jeg kan få det bedre på bare 3 mdr. så kan alle andre også få det meget bedre - Man behøver ikke være overbevist om denne behandlingsform for at den skal virke - det sørger din krop og din underbevidsthed for at den gør! - vi trækker jo alle vejret selvom vi ikke kan se luften

Tabita Koloamatangi

Når man - efter at have konsulteret det offentlige sundhedsvæsen og de "giver op" - ønsker at finde en "alternativ" form for behandling, så er det, i hvert fald for mig, vigtigt at man finder en behandler, man føler sig helt tryg ved, og hos Jytte føler man sig helt tryg. At de "skavanker" man kommer med så bliver helbredt, er ikke det eneste, det bedste af det er, at Jytte går ind og afhjælper alle mulige andre ubalancer mao. en rigtig god holistisk behandling. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Jyttes behandlinger. Stor tak herfra.

Susanne Laub Elling

I foråret fik jeg konstateret Spinal Stenose i nakke og lænd. Efter besøg hos forskellige behandlere fik jeg anbefalet Jytte Dybro. Jeg har fået massage med den specielle ”massage maskine”. Indtil videre har jeg fået 4 behandlinger, og må sige, at især mine rygsmerter, som har indflydelse på min gang, er forbedret. Jeg fortsætter behandlingerne og forventer yderligere forbedringer. Jeg anbefaler gerne Jyttes massage behandling.

Kirsten Mølbak

LANGVARIGT STRESS – sygemeldt og med følgesygdomme heraf, slog både mig og min krop helt ud af kurs. Efter få behandlinger med Corrective Sounds-metoden har jeg igen fundet indre ro og balance i kroppen. Samtidig sover jeg meget tungere og længere, som også har givet mere energi. Nu kan jeg læse mere end en side i en bog og rent faktisk huske det læste. Kæmpe anbefaling herfra og tak til dig, Jytte – fordi du viste mig en vej ud af en langvarig stress og indre uro. Jeg vil helt klart anbefale alle en tur forbi Jyttes briks.

Karina Kjærsgaard Bæk Jensen

Behandlet for rygsmerter, soveproblemer, nedsat koncentration, onde drømme ”Mor, vi skal høre de lyde så min krop kommer i balance”. Sådan sagde min datter på 7 år hver aften da vi var i behandling ved Jytte. Min datter har været i behandling ved Jytte for smerter i ryggen pga et fald på halebenet for 6 mdr. siden, mareridt og svært ved at falde i søvn. Hun havde også svært ved at være i visse relationer hvilket udløste manier eller ticks, vrede og tristhed hvilket også gjorde hende meget stresset. Hendes symptomer er blevet så meget bedre og hun er blevet så dygtig til at håndtere de svære relationer, så hun bliver mindre påvirket af disse. Hun havde også en del uro i kroppen og ofte hovedpine hvor det føltes som at hun kogte indeni, fordi der var flere ubalancer i kroppen. I dag er hun mere i balance, hun falder nemmere og roligere i søvn, og hun har meget sjældent uhyggelige tanker inden sengetid. Jeg har fået en gladere, friskere og mere afslappet pige, som stadig gerne vil lytte til lyden af klangskåle inden sengetid. ”Mor, vi skal høre de lyde så jeg sover godt hele natten”. Jeg kan kun på det kraftigste anbefale behandling af børn ved Jytte - Hun er absolut mere faglig kompetent end andre sundhedsfaglige grupper i offentlig regi.

7 årig Pige

Jeg fik sidste år to nye hofter, hvor den ene hoppede ud to gange, det var en smertefuld tid jeg var igennem og følte ikke at den genoptræning jeg fik fra Hospitalet var fyldestgørende, jeg var lige som om kørt fast i et smertehelvede. Tilligemed fik jeg to frosne skuldre, og var man ikke handicappet, så blev man det. Jeg fik fra anden side anbefalet Jytte Dybro til mine skuldre, og det hjalp fantastisk, vi fandt også ud af hun var i stand til at gøre noget ved mine hofter, så smerter og manglende bevægelses frihed, blev væsentligt forbedret. Jeg har nu fået et vis antal behandlinger, smerterne i skulderne er væk, og mine hofter er nu til at leve med. Så en stor tak og anbefaling skal rettes til Jytte Dybro. Karsten Birkebæk

Karsten Birkebæk Massage

Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig af Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg næsten er smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn. Jeg kan varmt anbefale Jytte - hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor. Mine varmeste anbefalinger til Jytte

Svend Rødkjær Massage

Corrective Sounds lydbehandling 😊 Jeg henvendte mig til Jytte, da jeg selv har oplevet/mærket på egen krop hvilken positiv effekt Corrective Sound har. Min datter på 9 år havde igennem lang tid haft problemer med at sove igennem en hel nat, vågnede op med mareridt og/eller uro i kroppen, og var aldrig veludhvilet når hun vågnede. Dagene i skolen og herhjemme blev hårde for hende og hun var tit ked af det og havde svært ved at overskue ganske almindelig hverdagsting. Såsom lektier, fritidsaktiviteter og generelt samvær med andre. Hun begyndte at lukke sig selv og sine følelser inde i sig selv, og når kroppen var fyldt op og alting blev for meget kom til udtryk i store udmattende raserianfald. Allerede efter 1. behandling hos Jytte kunne der tydeligt mærkes en forskel, hun begyndte at sove igennem flere og flere nætter og faldt nemmere i søvn ved at lytte til et lydspor lige inden sengetid. Lydsporene er blevet en fast rutine og hun ved selv hvilket lydspor hun skal bruge og har dem nemt tilgængelig på hendes egen telefon så, når hun kan mærke uro eller utryghed så finder hun hendes høretelefoner frem og lytter til hendes lydspor. Her efter 3. Og afsluttende behandling ser jeg som mor en helt anden og livsglad pige. Meget mere energisk og glad pige, energikontoen bliver ladet op på ny om natten. Og 2 fritidsinteresser som der før i tiden ikke var energi til, legeaftaler på kryds og tværs hvilket jo gerne skulle være en selvfølge når man er 9 år. Men det var det ikke før, vi kom til behandlinger hos Jytte. Nu er storebror startet op i behandling hos Jytte også og det synes lillesøster er ret så uretfærdigt 🥰; for mor ved du hvad? Det er bare så dejligt og roligt hos Jytte og bagefter er man helt let i kroppen, tror du ikke bare jeg er en lille smule skæv igen 😉 Herfra os kommer de største anbefalinger til at tage en snak med Jytte Dybro om hendes Corrective Sound behandlinger Fra Astrid og hendes mor ❤

Astrid 9 år Designation

Send en besked

Ved køb af gavekort sendes eller ringes besked på tlf. 23296870 om hvad beløbet på gavekortet skal være, samt hvornår det ønskes afhentet.

  Har du spørgsmål?

  Kontakt mig

  Åbningstider efter aftale:
  Mandag kl. 12-17.00
  Tirsdag kl. 10-19 i Aalborg
  Onsdag-fredag kl. 8-17
  Lørdag fra kl. 8-12