Balancetilsundhed

Firmaaftale til Massage

Hvad vil det betyde for din virksomhed, at sygefraværet blev nedbragt?
Der er selvfølgelig forskellige årsager til sygefravær, men der er også mange forebyggende løsninger på både overbelastning og stress.

For at forbedre dine medarbejders sundhed og livskvalitet tilbyder vi:

Massage til firmaer tilbydes enten i klinikken eller hos firmaet hvis der minimum er 6 personer der skal have massage pr dag og max 9 personer pr. dag 

Når der gives massage i firmaet medbringer jeg de remedier der skal bruges for at udfører kvalificeret massage til hver enkelt.

Firmaet skal stille et lokale til rådighed hvor behandlingen kan foregå ugeneret. Den der skal have massagen skal medbringe et lagen til at ligge på briksen af hygiejne hensyn.

  • Der tilbydes desuden ergonomiske løsningsforslag i kontorarbejdsmiljøer både som forebyggelse og løsningsforslag og evt. tilpasning af nuværende og ved køb til indretning. Forebyggelse kan evt. være at udarbejde nogle øvelser til egen gennemførelse, give massage med ugers mellemrum og vejlede i gode arbejdsstillinger.
  • Færre sygedage – forbedret søvn – mere livskvalitet 
  • Glade og mere loyale medarbejdere – godt miljø og trivsel
  • Større arbejdseffekt – bedre velvære og styrket helbred
  • Forebyggelse af muskelskader, stress, angst mv.
  • Godt arbejdsmiljø
 
Vil du høre mere om mulighederne for en massage firmaaftale, er du velkommen til at kontakt mig.  
Firmamassage

Anbefaling:

Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn.

Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Mine varmeste anbefalinger til Jytte
Mvh. Svend Rødkjær