Balancetilsundhed

Firmaaftale til Massage

Massage til firmaer tilbydes enten i klinikken eller hos firmaet hvis der minimum er 6 personer der skal have massage pr dag. 

Når der gives massage i firmaet medbringer jeg de remedier der skal bruges til massagen.

Firmaet skal stille et lokale til rådighed hvor behandlingen kan foregå ugeneret. Den der skal have massagen skal medbringe et lagen til at ligge på briksen.

  • Der tilbydes desuden ergonomiske løsningsforslag i kontorarbejdsmiljøer både som forebyggelse og løsningsforslag og evt. tilpasning af nuværende og nykøb til indretning. Forebyggelse kan evt. være at udarbejde nogle øvelser til daglig gennemførelse.

Anbefaling:

Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn.

Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Mine varmeste anbefalinger til Jytte
Mvh. Svend Rødkjær