Balancetilsundhed

Ejer af Balancetilsundhed.dk

Jytte Dybro

Jeg er en glad og taknemmelig kvinde på 61 år som er mor til 3 voksne velfungerende og selvstændige børn. Er også velsignet med 3 dygtige svigerbørn og 5 raske og fantastiske børnebørn.

Jeg har selv haft god effekt af Corrective Sounds behandling i 2009, hvor jeg var gået ned med stress.

Faglige kvalifikationer:

  • 1984 Uddannet sygehjælper og arbejdede i 12 år hhv. på sygehus, i region og kommune.
  • 1999 Uddannet autoriseret ergoterapeut. Mine arbejdsområder var genoptræning, hjælpemidler, visitering af hjemmehjælp og træning samt hjerneskadekoordinator gennem ca. 10 år.

Som sygehjælper og ergoterapeut har jeg være arbejdsmiljørepræsentant på flere arbejdspladser med mangeartede opgaver fra små og ukomplicerede opgaver til påbud på det psykiske arbejdsmiljø. Har desuden erfaring som plejemor til et barn med mange vanskeligheder at kæmpe med, så jeg har en bred vifte af faglige og personlige erfaringer at trække på.

  • 2010 Uddannet NLP-Practitioner og har flere diplomeksamener eks. om neuropædagogiske og psykologiske funktioner.

Jeg har en bred erfaring gennem mine 40 år på arbejdsmarkedet, fortrinsvis i kommunen men også i regionen i psykiatrien og somatisk sygehus.

Kombinationen af alle mine kompetencer, uddannelser og mange års erfaringer blandt sygdomsramte mennesker og selv prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være hårdt ramt af sygdom, gør, at jeg i dag hurtigt kan forstå og sætte mig ind i andres sygdomssituation.

Jytte Dybro

Uddannelser

2024 – Naturterapeutisk Mindfulness

2020 – Corrective Sounds behandler

2014 – Sundhedsfaglig diplomuddannelse om Neurologiske sygdomme samt Neuropædagogiske principper og læring

2010 – NLP Practitioner

2009 – Visitator til borgerstyret personlig assistance (BPA ordning) §§ 95-96

2005 – Visitator uddannelsen

2004 – Arbejdsmiljøuddannelsen

1999 – Autorisation som ergoterapeut

1989 – § 9 sikkerheds kursus

1984 – Uddannet Sygehjælper

Holistisk Ergoterapeut og Alternativ behandler

Baggrunden for jeg har uddannet mig som Corrective Sounds behandler er, at jeg d. 9.7.2009 gik ned med stress. Jeg havde fået mange advarsler fra min krop inden den dag, men jeg lyttede ikke til dem, da jeg jo havde travl med at passe mit job, familien, hus og have.

Mens jeg var sygemeldt med stress, angst m.m. blev jeg  tilbudt forskellige tiltag fra min kommunale arbejdsplads på det tidspunkt, for at komme tilbage til arbejdet igen. Ingen at indsatserne gjorde rigtig nogen forskel. Praktiserende læge og psykolog havde ikke de vise sten til at hjælpe mig. 

Jeg havde utallige stressfølger f.eks. kunne jeg ikke gå en tur uden at få panik-angst. Jeg blev hurtigt mentalt træt – når jeg sad og lyttede til andre, der snakkede eller hørte god musik. Ligesom det var ekstremt svært for mig at overskue og planlægge noget som helst, som jeg havde gjort i flere år uden at spekulere over det.

Jeg syntes udsigten til at komme tilbage til arbejde så håbløs ud, selvom jeg så gerne ville. Havde følelsen af, at jeg svigtede mine kollegaer og de borgere, jeg havde ansvar for at hjælpe. Cirka 2 mdr. henne i sygemeldingen blev jeg anbefalet den holistiske Corrective Sounds-behandling. Jeg var meget skeptisk, om det nu også kunne hjælpe mig. Jeg blev kørt til første behandling af min mand, da jeg ikke på det tidspunkt overkom selv at køre bil. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forbedring både fysisk og psykisk efter få dage.

Efter nogle uger kunne jeg begynde på arbejde igen. Godt nok på nedsat tid, men nu skete der fremskridt fra uge til uge, og håbet om et normalt liv begyndte at spire.

 

 

Ikke uden Corrective Sounds-behandlinger

Jeg er den klare opfattelse, at uden de 5 Corrective Sounds-behandlinger, var jeg ikke kommet tilbage på mit arbejde på normale vilkår og her hvor jeg er i dag. Har nu selv taget uddannelse som Corrective Sounds-behandler, så jeg kan hjælpe andre til at få det godt igen, så de også kan komme styrket videre i deres liv med familie, venner, arbejde mm.

I dag lever jeg et sundt og godt liv med overskud, energi og livskvalitet, fordi jeg kender og bruger Corrective Sounds behandlingen, der gør det muligt løbende, at få trælse/negative følelser ud af min krop. Følelser som jeg med bevidstheden ikke kan bearbejde, og som kroppen ikke uden hjælp kan reparere.

Den ubevidste hjerne giver sygdom

For hver gang vi bruger en hjernecelle med bevidstheden har vores ubevidsthed 48 huskeceller, som er dem, vi ikke kan bearbejde, uanset hvor meget vi anstrenger os med at komme os over sorg, traumer, chok mv. Det er de ubevidste huskeceller, som Corrective Sounds behandlingen kan komme til livs, så kroppens egen selvhelbredelse kan igangsættes og fjerne de negative følelser, der giver os stress, angst, dårlig nattesøvn, depression, gener, symptomer og sygdomme.

DER ER EN VEJ UD AF DINE DAGLIGE UDFORINGER TIL ET LIV  MED ENERGI OG OVERSKUD

Jeg gennemførte endnu en uddannelse da jeg inderst i mit hjerte ønsker at andre skal have samme mulighed for et godt liv, som jeg selv har fået det!

Jeg står klar til at hjælpe dig, uanset om du er barn, ung eller voksen!