Balancetilsundhed

Ejer af Balancetilsundhed.dk

Jytte Dybro

Jeg er 59 år, mor til 3 voksne velfungerende børn på henholdsvis 36, 34 og 27 år. Er også velsignet med 4 raske og fantastiske børnebørn. Jeg har selv haft god effekt af Corrective Sounds behandling i 2009 hvor jeg var gået ned med stress.

Faglige kvalifikationer:
  • Blev uddannet sygehjælper i 1984 og arbejdede som sådan i 12 år i henholdsvis sygehus, region og kommuner.
  • I januar 1999 blev jeg uddannet autoriseret ergoterapeut. Mine arbejdsområder har spredt sig bredt hen over genoptræning, hjælpemidler, visitering af hjemmehjælp og træning samt været hjerneskadekoordinator gennem i ca. 10 år.


Som sygehjælper og ergoterapeut har jeg være arbejdsmiljø repræsentant på flere arbejdspladser og mangeartede opgaver fra små og ukomplicerede opgaver til påbud på det psykiske arbejdsmiljø. Har desuden erfaring som plejemor til et barn der havde sine mange vanskeligheder at kæmpe med, så jeg har en bred vifte af faglige og personlige erfaringer at trække på.

  • I juni 2010 blev jeg uddannet som NLP-Practitioner og har flere diplom-eksamener eks. om neuropædagogiske og psykologiske opbygninger og funktioner.

Jeg har en bred erfaring gennem mine næsten 40 år på arbejdsmarkedet, fortrinsvis i kommunen men også i regionen i psykiatrien og somatisk sygehus.
Kombinationen af alle mine faglige uddannelser, mange års erfaringer blandt sygdomsramte mennesker og selv prøvet på egen krop hvad det vil sige at være så hårdt ramt af sygdom at man ikke selv er istand til at hjælpe sig ud af situationen gør jeg hurtig kan forstå og sætte mig ind i andres sygdomssituation.

 

Uddannelser

 

2020 – Corrective Sounds behandler

2014 – Sundhedsfaglig diplomuddannelse om Neurologiske sygdomme

2010 – NLP Practitioner

2009 – Visitator til borgerstyret personlig assistance (BPA ordning) §§ 95-96

2005 – Visitator uddannelsen

2004 – Arbejdsmiljøuddannelsen

1999 – Autorisation som ergoterapeut

1989 – § 9 sikkerheds kursus

1984 – Uddannet Sygehjælper

Hvorfor tage endnu en uddannelse!

Baggrunden for jeg har uddannet mig som Corrective Sounds behandler er, at jeg d. 9.7.2009 gik ned med stress. Jeg havde fået mange advarsler fra min krop inden den dag, men jeg lyttede ikke til dem, da jeg jo havde travl med at passe mit job, familien, hus og have.

Jeg blev tilbudt forskellige tiltag fra min kommunale arbejdsplads på det tidspunkt, for at komme tilbage til arbejdet igen. Ingen at indsatserne gjorde rigtig den store forskel og praktiserende læge og psykolog havde ikke de vise sten til at hjælpe mig.

Jeg havde utallige stress-følger eks. kunne jeg ikke gå en tur uden at få panik-angst. Jeg blev hurtigt mentalt træt i mit hoved, bare jeg sad og lyttede til andre der snakkede. Ligesom det var meget svært for mig at overskue og planlægge noget som helst som jeg havde gjort i flere år uden at spekulere på det.

Jeg syntes udsigten til at komme tilbage til arbejde så håbløs ud, selvom jeg så gerne ville. Havde følelsen af at jeg svigtede mine kollegaer og de borgere jeg havde ansvar for at hjælpe videre i deres liv. Cirka 2 mdr. henne i sygemeldingen blev jeg anbefalet den holistiske Corrective Sounds behandling. Jeg var meget skeptisk om det nu også kunne hjælpe mig, men allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forbedring både fysisk og psykisk.

Efter nogle uger, kunne jeg begynde på arbejde igen, godt nok på nedsat tid, men nu skete der fremskridt fra uge til uge og håbet om et normalt liv igen, begyndte at spire.

Jeg er den klare opfattelse, at hvis ikke jeg var kommet til disse 5 Corrective Sounds behandlinger var jeg ikke kommet tilbage på mit arbejde på normale vilkår og er her hvor jeg er i dag. Har gennemført endnu en uddannelse som jeg kan bruge til at hjælpe andre til at få det godt igen så de også kan komme styrket videre i deres liv med familie, venner, arbejde m.m..

Idag har jeg et sundt og godt liv med overskud og livskvalitet fordi jeg kender og bruger Corrective Sounds behandlingen som gør det muligt løbende, at få trælse/negative følelser ud af min krop. Følelser som jeg med bevidstheden ikke kan bearbejde og som kroppen ikke uden hjælp kan reparerer.

For hver gang vi bruger en hjernecelle med bevidstheden har vores ubevidsthed 48 huskeceller som er dem vi ikke komme til at bearbejde uanset hvor meget vi anstrenger os med at bearbejde sorg, traumer, chok osv. Det er dem som Corrective Sounds behandlingen kan komme til og få kroppens egen helbredelse til at reparer og dermed de negative følelser der giver os stress, angst, dårlig nattesøvn, depression og andre symptomer/sygdomme.

DER ER EN VEJ UD AF DINE DAGLIGE UDFORINGER TILBAGE TIL ET NORMALT LIV  MED ENERGI OG BALANCE I LIVET

Jeg gennemførte endnu en uddannelse da jeg inderst i mit hjerte, ønsker at andre skal have samme mulighed for et godt liv som jeg selv har fået det! Jeg står klar til at hjælpe dig 🙂