hvem er jeg

Jytte Dybro

Ejer af Balancetilsundhed.dk

Jeg har en bred erfaring gennem mine mere end 30 år på arbejdsmarkedet, fortrinsvis i kommunen men også i regionen i psykiatrien og somatisk sygehus. Årsagen til at jeg er gået fra at være hjerneskadekoordinator til at blive selvstændig som CS-behandler er at jeg blev ramt af stress i 2009 hvor jeg fik den bedste hjælp tilbage gennem denne CS-behandling. Jeg er gift, har 3 voksne børn og 4 børnebørn. Min fritid går med at ordne hus, have, nyde naturen enten på gående, på cykel eller på min motorcykel.

Uddannelser

2020 – Corrective Sounds behandler

2014 – Sundhedsfaglig diplomuddannelse som hjerneskadekoordinator

2010 – NLP Practitioner

2009 – Visitator til borgerstyret personlig assistance §§ 95-96

2005 – Visitator uddannelsen

2004 – Arbejdsmiljøuddannelsen

1999 – Autorisation som ergoterapeut

1989 – § 9 sikkerheds kursus

1984 – Uddannet Sygehjælper

aPhCVwYQ

Jeg er en gift kvinde på 58 år der er mor til 3 børn på henholdsvis 35, 33 og 26 år. Er også velsignet med 4 raske og dejlige børnebørn.

Uddannet sygehjælper og arbejdede som sådan i 12 år i henholdsvis sygehus, region og kommuner. I januar 1999 blev jeg uddannet autoriseret ergoterapeut. Mine arbejdsområder har spredt sig bredt henover genoptræning, hjælpemidler, visitering af hjemmehjælp og hjerneskadekoordinator.

Som sygehjælper og ergoterapeut har jeg være tillidsvalgt som arbejdsmiljø repræsentant. Har desuden erfaring som plejemor for en dreng der havde sine vanskeligheder at kæmpe med, så jeg har en bred vifte af faglige og personlige erfaringer at trække på.

Jeg er ligeledes uddannet som NLP practitioner og har flere diplom-eksamener i hjernens funktioner.

Baggrunden for at jeg har uddannet mit som Corrective Sounds behandler er, at jeg d. 9.7.2009 gik ned med stress. Jeg havde fået mange advarsler fra min krop inden den dag, men jeg lyttede ikke til dem, da jeg jo havde travl med at passe mit job, familielivet og hus og have.

Jeg blev tilbudt forskellige tiltag fra min arbejdsplads i kommunen på det tidspunkt, for at komme tilbage til arbejdet igen. Ingen at indsatserne gjorde rigtig den store forskel og praktiserende læge og psykolog havde desværre ikke de vise sten til at hjælpe mig. Jeg havde utallige stress-følger eks. kunne jeg stadig ikke gå en tur som jeg altid har elsket, uden at blive sygelig angst. Jeg blev hurtigt mentalt træt bare jeg sad og lyttede til andre der snakkede og det var meget svært for mig at overskue noget som helst som jeg havde gjort i flere år uden at spekulere på det.

Udsigten til at komme tilbage til arbejde så håbløs ud syntes jeg selvom jeg så gerne ville. Havde følelsen af at jeg svigtede både mine kollegaer og de borgere jeg var i gang med at hjælpe videre i deres liv. Cirka 2 mdr. efter sygemeldingen blev jeg anbefalet den holistiske Corrective Sounds behandling. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en klar forbedring i hvordan jeg både fysisk og psykisk havde det. Efter nogle uger, kunne jeg begynde på arbejde igen, godt nok på nedsat tid, men nu skete der fremskridt fra uge til uge og håbet om et normalt liv igen begyndte at spire.

Jeg er den klare opfattelse, at hvis ikke jeg var kommet til disse 5 CS-behandlinger var jeg ikke kommet tilbage på mit arbejde på normale vilkår og er her, hvor jeg er i dag med endnu en uddannelse i bagagen.

Jeg kan kun i dag ærgre mig over, at jeg ikke kendte til behandlingsmetoden noget før, så jeg var begyndt på behandlingerne inden jeg gik ned med stress.