Balancetilsundhed

En behandling der har effekt på både børn og voksne

Smerter

Daglige smerter og ubehag et eller andet sted på kroppen, ødelægger en dagligdag og nedsætter livskvaliteten for både sig selv og for dem som er i tæt kontakt til den smerteplagede person!

Når man går til lægen for at få hjælp foretages der ofte en udredning hvorfor smerterne er opstået. Hvis det ikke muligt at få afklaret eller ikke er muligt at gøre noget ved, er lægens muligheder at ordinerer smertestillende medicin og hvis det ikke er tilstrækkeligt får man at vide at man skal lære at leve med det…. men det er ikke en god eller nem opgave!

Hvorfor leve med smerter der ødelægger ens dagligdag og livskvalitet når der er noget at gøre ved det – her er det Corrective Sounds behandlingen kommer ind  – kroppens ubevidste sind ved hvor og hvad årsagen er. Den kan derved fjerne det som er årsagen til smerterne ved hjælp af kroppens egen selvhelbredende evner med hjælp fra eks. lydfrekvenser-

Årsagerne til smerterne er ofte mange, medmindre man har været igennem en operation. Smerter kan også komme mere og mere gennem flere måneder og år, så de til sidste er uudholdelige.

Er du ked af at spise medicin med de bivirkninger det nu har så er Corrective Sounds behandlingen den rette for dig.

Dine ubevidste sanser ved årsagen og hvornår den er opstået og det gør at denne vibrationel kinesiologisk behandlingsmetode kan hjælpe dig delvist eller helt af med dine smerter eller anden ubehag i kroppen.

Behandlinger

Jeg tilbyder behandlinger i  trygge rammer og i behagelig atmosfære. Som sundhedsfaglig person har jeg tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres der en journal der opbevares forsvarligt i aflåst skab.