Massage

Dybdegående og effektiv massage

Massage

Trænger du til en god og dybdegående massage eller bare vil forkæle dig selv, så kan jeg varmt anbefale dig denne type massage.

Når vi har smerter i vores muskler, skyldes det ofte af flere ting. Når der opstår myoser i dine muskler er det for lidt gennemstrømning af iltet blod, så affaldsstofferne i musklerne ikke kan komme væk. Det er bla. disse affaldsstoffer der giver smerterne. Derfor er det vigtigt, at der kommer gennemstrømning af ny frisk iltet blod i musklerne og dette er denne massage form enorm god til på forholdsvis kort tid at skabe.

Massage kan hjælpe mod:

  • muskel- og ledsmerter
  • skævheder i kroppen 
  • nakkespændinger
  • hovedpine
  • og meget mere

Smerter er meget ødelæggende i vores dagligdag på alle måder, uanset om de er kortvarige eller kroniske. Derfor er det vigtigt at få noget gjort ved det og ikke lader stå til – det går desværre ikke over af sig selv, da det er et symptom på at der er noget galt som der skal gøres noget ved!

Mit apparat Matrixrytme terapi er udviklet til, at kan bruges på både slappe og overspændte muskler og andre bløddele. I Tyskland bruges denne massage under genoptræning af mennesker fra de stadig ligger i respirator hvor personen ikke selv kan deltage i træningen. Men med disse bevægelser som matrixrytme vibrer med, er der effekt i det tidlige stadige i genoptræningen da den stimulerer helingsprocessen direkte fra cellebiologisk niveau.

Behandlinger

Statement

Jeg tilbyder en stille og rolig behandling i min klinik. Jeg har tavshedspligt, men af hensyn til behandlingen føres der en journal.

Et eksempel

Effektivitet af matrixrytmeterapi til frossen skulder i brystkræftrelateret lymfe-ødempatient

En sagsrapport

Forfatter: Dr. TV Gnanasekar (CLT, OR), fysioterapeut, Grace Physiotherapy and Rehab Center, Indien.

Baggrund:

Frossen skulder, også kendt som klæbende kapsulitis, begrænser skulderområdet for bevægelse (ROM) blandt patienter med brystkræftrelateret lymfeødem (BCRL). Selvom der findes flere terapeutiske indgreb til behandling af BCRL-symptomer, er der hidtil ikke opnået konsensus.

Caserapport: Denne casestudie undersøgte brugen af ​​matrixrytmeterapi (MRT) til frossen skulder hos BCRL-
patient sammen med komplet decongestiv terapi (CDT).

Patienten præsenterede med hovedklager over smerter og begrænsede skulderbevægelser sekundært til mastektomi. MRT blev administreret i 60-75 minutter i 10 sessioner over en periode på tre uger.

Resultater: Bemærkelsesværdige ændringer blev observeret efter intervention i ROM (fra 100 til 180 grader), smerte (fra 7 til 2), livskvalitet (QOL) (fra 53 til 17) og lemmerumfang (fra 43,54% til 27,35%).

Konklusion: MRT viste sig at være gavnligt i dette tilfælde på kort tid.