Balancetilsundhed

Denne massage metode kan noget særligt!

MatrixRhythmusTherapie bevægelserne er så effektive at de kan få ubalancer inde i et led i balance, hvor hænder ikke kan komme til for at genskabe den normale struktur og balance i eks. en skulder. Massage med MaRhyThe forkorter sygdomsforløbet væsentligt pga. dens evne til relativt hurtigt at genskabe den normale balance i muskler og led.

Matrix Rhytmus Therapie apparatet er udviklet af professorer i bla. Tyskland og USA. De har udviklet apparatet udfra hvordan muskler arbejder for at få tilført frisk blod og ilt samt få renset musklerne for affaldsstofferne som er dem der giver smerterne. Derved sker der en effektiv massage behandling så musklerne igen fungere normalt uden smerter.

KLANGMASSAGE

Hvis der ønskes massage kombineret med lydfrekvenser der tilføre kroppen energi og øger afslapning af eks. nervesystemet er det muligt efter aftale.

FIRMA-aftale

Det er muligt at firmaer tilbyder deres medarbejdere denne effektive massage på arbejdspladsen. Jeg medbringer briksen og andet der skal bruges til massagen. Virksomheden stiller rum til rådighed.

Kontakt mig for yderligere ved interesse.

Et eksempel

Effektivitet af matrixrytmeterapi til frossen skulder i brystkræftrelateret lymfe-ødempatient

En sagsrapport

Forfatter: Dr. TV Gnanasekar (CLT, OR), fysioterapeut, Grace Physiotherapy and Rehab Center, Indien.

Baggrund:

Frossen skulder, også kendt som klæbende kapsulitis, begrænser skulderområdet for bevægelse (ROM) blandt patienter med brystkræftrelateret lymfeødem (BCRL). Selvom der findes flere terapeutiske indgreb til behandling af BCRL-symptomer, er der hidtil ikke opnået konsensus.

Caserapport: Denne casestudie undersøgte brugen af ​​matrixrytmeterapi (MRT) til frossen skulder hos BCRL-
patient sammen med komplet decongestiv terapi (CDT).

Patienten præsenterede med hovedklager over smerter og begrænsede skulderbevægelser sekundært til mastektomi. MRT blev administreret i 60-75 minutter i 10 sessioner over en periode på tre uger.

Resultater: Bemærkelsesværdige ændringer blev observeret efter intervention i ROM (fra 100 til 180 grader), smerte (fra 7 til 2), livskvalitet (QOL) (fra 53 til 17) og lemmerumfang (fra 43,54% til 27,35%).

Konklusion: MRT viste sig at være gavnligt i dette tilfælde på kort tid.

massage Sille

Anbefaling:

Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn.

Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor.

Mine varmeste anbefalinger til Jytte

Mvh. Svend Rødkjær