Balancetilsundhed

Ergoterapi og Corrective Sounds-behandlinger
skaber balance, sundhed og livsglæde for både børn, unge og voksne

  • Smerter kan minimeres uden medicin
  • Stress og senfølger af dette kan kroppen reparere med bla. de rigtige lydfrekvenser og coasting           
  • Angst kan kroppen også reparere uden indtag af medicin
  • Massage med MatrixRythmeTherapi kan lindre alle former for muskel/ledsmerter.
    Massage kan udføres på arbejdspladsen efter aftale
  • Hjælp til at komme gennem de offentlige systemer, få udfyldt en funktionsbeskrivelse, hjemmetræning eller deltagelse til møder eks. som bisidder

Ønsker du at genvinde balancen, opnå sundhed og robusthed i dit liv, der skaber glæde, mening, energi og livskvalitet, så er du kommet til den rette.
Som erfaren sundhedsfaglig person hjælper jeg dig med konstruktive og brugbare løsningsforslag.

Hvem er jeg

Mit navn er Jytte Dybro Døjer du med ubalancer i kroppen, som f.eks. smerter, indre uro, angst eller mange tanker i hovedet, uhensigtsmæssig søvnrytme eller andet, så står jeg klar til at hjælpe dig.
For 13 år siden blev jeg ramt af stress og var i et Corrective Sounds-behandlingsforløb. Da jeg oplevede positiv effekt, valgte jeg at uddanne mig i behandlingsmetode.
Udfordringerne kan være mange. Skranter dit fysiske, psykiske og/eller dit mentale helbred, så hjælper jeg dig gerne videre til et liv med sundhed og livskvalitet.

Jeg tilbyder også MatrixRythmeTherapi-massage, der er så effektiv, at den kan få bugt med smerter og ubalancer inde i et led f.eks. skulderen, hvor hænder ikke kan komme til og genskabe kroppens normale struktur.
Corrective Sounds behandlingen har effekt på mennesker i alle aldre, små og større børn, voksne og ældre. Se mere på min hjemmeside eller kontakt mig, hvis du har brug for en snak, inden vi evt. laver en aftale.

Jeg har selv gået vejen, så jeg ved det virker 🙂

Følg mig på de sociale medier og giv gerne en anmeldelse på Trustpilot

                                                                                        GAVEKORT
 
Det er altid muligt at kontakte mig for køb af gavekort på det beløb som der ønskes.
🎁
Gavekortet bliver selvfølgelig pakket ind til en flot gave, så gaven er klar til at aflevere til den heldige modtager ❤ 🎁
Dansk Flag

Vejen til livskvalitet

Corrective Sounds behandling

Corrective Sounds metoden er en holistisk behandling som genopretter den gode og sunde balance fysisk, psykisk og mentalt uden medicin så kroppen bliver robust. I nogle lande kaldes den Vibrationel kinesiologi.

Vibrationel massage
med MatrixRythmTherapy

Dybdegående Massage

Trænger du til en god massage med stor effekt på kort tid, er denne type den rette for dig. Vil du bare forkæle dig selv vil du heller ikke fortryde det, da det foregår i en afslappende atmosfære samtidig med du får dine muskler renset for affaldsstoffer og smerterne forsvinder.

Vibrationel massage

Dybdegående Massage

Trænger du til en god massage med stor effekt på kort tid, er denne type den rette for dig. Vil du bare forkæle dig selv vil du heller ikke fortryde det da det foregår i afslappende atmosfære og dejlige dufte

Sundhedsfaglig koordinator 

Hvis du eller en af dine kære står og har svært ved at finde rundt i de offentlige regler og systemer kan jeg hjælpe dig, eller har behov for vejledning til at finde ud af hvor der skal søges om det ønskede. Ligesom jeg kan hjælpe hvis det drejer sig om at få udfyldt ansøgninger, ressourceplaner, handleplaner, udarbejdet klage over afslag på eks. genoptræning, hjemmehjælp, hjælpemidler.

Som myndighedsansat i en hel del år kender jeg til love og regler for hvad kommuner og region skal tilbyde i en sygdomssituation og -forløb. 

Jeg tilbyder også at sidde med ved bordet hvor der skal træffes vigtige beslutninger omkring genoptræningsforløb, afklaring ift. hjælpemidler, boligændringer osv. så du får tildelt de indsatser du har behov for til at komme videre

Kommunerne er forpligtiget til  at varetage et sammenhængende og individuelt vurderet forløb, men ofte sker der ikke, som kan få store følger for det enkelte menneske, men dette kan jeg hjælpe med at sikre ved at være den gennemgående person i et kortere eller længere forløb hvis der er behov for det. 

Jytte Dybro

Har du balance i dit liv - både privat og arbejdsmæssigt!

Livsstilsændring

Livsstilsændringer er nødvendige når man ikke trives med sit arbejde eller der ikke er balance mellem sit arbejde og sit familieliv. Det kan også være ændringer i måden man lever på og syntes at mangle nye redskaber at leve sit liv på. Som ergoterapeut, Corrective Soundsbehandler og NLP-Practioner kan jeg hjælpe dig på rette vej

Udtalelser

Hvad siger mine kunder

LANGVARIGT STRESS – sygemeldt og med følgesygdomme heraf, slog både mig og min krop helt ud af kurs. Efter få behandlinger med Corrective Sounds-metoden har jeg igen fundet indre ro og balance i kroppen. Samtidig sover jeg meget tungere og længere, som også har givet mere energi. Nu kan jeg læse mere end en side i en bog og rent faktisk huske det læste. Kæmpe anbefaling herfra og tak til dig, Jytte – fordi du viste mig en vej ud af en langvarig stress og indre uro. Jeg vil helt klart anbefale alle en tur forbi Jyttes briks.

Karina Kjærsgaard Bæk Jensen

Jeg har været så heldig at have været i et behandlingsforløb hos Jytte. Jeg fik i 2019 diagnosen PTSD på grund af en arbejdsskade. Oveni dette fik jeg en alvorlig kræftdiagnose, hvor behandlingen giver en del bivirkninger. Jeg var sygemeldt på fuld tid, og havde ikke overskud til ret meget i hverdagen. Jeg mødte op hos Jytte med mange forskellige gener. Bl.a angst, tankemylder, søvnproblemer, træthed, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær,diarre mv. Jytte gennemgik hele mit system, og fandt alle de ubalancer jeg døjede med. Behandlingen med Corrective Sounds og rådgivning omkring Kost og vitaminer har gjort, at jeg endelig fået det godt igen. Jeg er tilbage på mit arbejde på fuld tid, og har igen fået overskud i hverdagen. Jeg har nu kun få dage, hvor jeg pga PTSD, har det dårligt. Men så lytter jeg mig til et bedre helbred med Corrective Sounds programmet. Jeg kan helt klart anbefale behandlingen, hvis man har det dårligt.

Marianne Nielsen
Marianne B. Nielsen

Når man - efter at have konsulteret det offentlige sundhedsvæsen og de "giver op" - ønsker at finde en "alternativ" form for behandling, så er det, i hvert fald for mig, vigtigt at man finder en behandler, man føler sig helt tryg ved, og hos Jytte føler man sig helt tryg. At de "skavanker" man kommer med så bliver helbredt, er ikke det eneste, det bedste af det er, at Jytte går ind og afhjælper alle mulige andre ubalancer mao. en rigtig god holistisk behandling. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Jyttes behandlinger. Stor tak herfra.

Susanne Laub Elling

Massage - Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn. Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor. Mine varmeste anbefalinger til Jytte

Svend Rødkjær

I foråret fik jeg konstateret Spinal Stenose i nakke og lænd. Efter besøg hos forskellige behandlere fik jeg anbefalet Jytte Dybro. Jeg har fået massage med den specielle ”massage maskine”. Indtil videre har jeg fået 4 behandlinger, og må sige, at især mine rygsmerter, som har indflydelse på min gang, er forbedret. Jeg fortsætter behandlingerne og forventer yderligere forbedringer. Jeg anbefaler gerne Jyttes massage behandling.

Kirsten Mølbak Massage

Mit sygdomsforløb startede i april 2020 hvor jeg blev hårdt ramt af stress med forhøjet blodtryk, angst og depression til følge. Fik medicin for blodtrykket og gennemgik et stress- og mindfulness forløb på 8 uger. Men jeg kunne mærke at der stadig var noget galt, og de teknikker jeg havde lært, hjalp ikke i længden. Jeg ville have problemet løst og ikke kun være i stand til at håndtere de symptomer jeg havde. Jeg hørte om corrective sound behandling og hvordan denne metode aktiverer kroppens eget energisystem til at helbrede og genskabe balance indefra. Jeg var skeptisk, da jeg ikke følte mig overbevist om at lyden fra klangskåle kunne helbrede kroppens sygdomme og lidelser, men jeg var desperat. Jeg startede i behandling ved Jytte i maj 2021, fuldstændig drænet for energi og udmattet efter et helt år med symptomer på stress, angst og depression… Men det er den bedste sundhedsmæssige egenomsorg jeg nogensinde har investeret i mig selv. Efter første behandling mærkede jeg at alt sitrede og nærmest galoperede i mit indre, men der kom også ro på min stress. Efter anden behandling var der enormt store forandringer, både de fysiske symptomer og de psykiske var markant forbedret og nogle helt væk. Mit sygdomsforløb er en udløsende faktor af mange års ubearbejdet traumer, store som små, og et liv med 180 km/t både privat og i mit arbejdsliv, så der har været en hel del som min krop skulle have i balance. Hvis jeg kan få det bedre på bare 3 mdr. så kan alle andre også få det meget bedre - Man behøver ikke være overbevist om denne behandlingsform for at den skal virke - det sørger din krop og din underbevidsthed for at den gør! - vi trækker jo alle vejret selvom vi ikke kan se luften 😉 De bedste anbefalinger til Jytte.

Tabita Koloamatangi Designation

Behandlet for rygsmerter, soveproblemer, nedsat koncentration, onde drømme ”Mor, vi skal høre de lyde så min krop kommer i balance”. Sådan sagde min datter på 7 år hver aften da vi var i behandling ved Jytte. Min datter har været i behandling ved Jytte for smerter i ryggen pga et fald på halebenet for 6 mdr. siden, mareridt og svært ved at falde i søvn. Hun havde også svært ved at være i visse relationer hvilket udløste manier eller ticks, vrede og tristhed hvilket også gjorde hende meget stresset. Hendes symptomer er blevet så meget bedre og hun er blevet så dygtig til at håndtere de svære relationer, så hun bliver mindre påvirket af disse. Hun havde også en del uro i kroppen og ofte hovedpine hvor det føltes som at hun kogte indeni, fordi der var flere ubalancer i kroppen. I dag er hun mere i balance, hun falder nemmere og roligere i søvn, og hun har meget sjældent uhyggelige tanker inden sengetid. Jeg har fået en gladere, friskere og mere afslappet pige, som stadig gerne vil lytte til lyden af klangskåle inden sengetid. ”Mor, vi skal høre de lyde så jeg sover godt hele natten”. Jeg kan kun på det kraftigste anbefale behandling af børn ved Jytte - Hun er absolut mere faglig kompetent end andre sundhedsfaglige grupper i offentlig regi.

7 årig pige Designation

Ergoterapi og Corrective Sounds-behandlinger
skaber balance og sundhed for både børn, unge og voksne

Smerter kan minimeres uden medicin
– Stress og senfølger af dette kan kroppen reparere
– Angst kan kroppen også reparere uden indtag af medicin

– Massage med MatrixRythmeTherapi kan lindre alle former for muskel/ledsmerter.
– Kan laves som firmaaftale.

Ønsker du at genvinde balancen, opnå sundhed og robusthed i dit liv, som skaber glæde, mening, energi og livskvalitet, så er du kommet til den rette. Som erfaren ergoterapeut hjælper dig med konstruktive og brugbare løsningsforslag.

Hvem er jeg

Mit navn er Jytte Dybro. Jeg har hjulpet hundredvis af mennesker tilbage til et sundt og godt liv efter sygdom som erfaren ergoterapeut, visitator, sygehjælper, arbejdsmiljørepræsentant og NLP-practitioner igennem 40 år. Gennem forløbet hos mig lærer du at blive god til at forebygge sygdomme ved at leve et sundt liv. Det handler ikke kun om kost og motion, men også om andre små ting i dagligdagen, der får livet til at føles tungt og trist. Da jeg for 13 år siden gik ned med stress, hjalp Corrective Sounds-behandlinger mig. De tilbud som det offentlige sundhedsvæsen kunne tilbyde f.eks. psykologsamtale og mindfulness havde ringe effekt. Få måneder efter havde jeg det godt igen. Kroppen kan helbrede så mange invaliderende gener, symptomer og sygdomme, selvom det lyder ufatteligt. Jeg var dybt taknemmelig for Corrective Sounds-behandlingsforløbet – og ønskede derfor selv at blive behandler. Nu hjælper jeg andre tilbage til et liv, hvor det er dig, der tager styringen over dit eget liv og det ikke er sygdomme, gener og symptomer, der bestemmer, hvad du kan. Kontakt mig allerede i dag for at høre mere, hvis dette har vakt din interesse.

Følg mig på de sociale medier og giv gerne en anmeldelse på Trustpilot

GAVEKORT 
 
Det er altid muligt at kontakte mig for køb af gavekort på det beløb som du ønsker.
🎁
Det blir’ selvfølgelig pakket ind til en flot gave, så gaven er klar til at aflevere til den heldige modtager
🎁

Vejen til livskvalitet

Corrective Sounds behandling

Corrective Sounds metoden er en holistisk behandling som genopretter den gode og sunde balance fysisk, psykisk og mentalt uden medicin. I nogle lande kaldes den Vibrationel kinesiologi.

Vibrationel massage
med MatrixRythmTherapy

Dybdegående Massage

Trænger du til en god massage med stor effekt på kort tid, er denne type den rette for dig. Vil du bare forkæle dig selv vil du heller ikke fortryde det, da det foregår i en afslappende atmosfære samtidig med du får dine muskler renset for affaldsstoffer og smerterne forsvinder.

Vibrationel massage

Dybdegående Massage

Trænger du til en god massage med stor effekt på kort tid, er denne type den rette for dig. Vil du bare forkæle dig selv vil du heller ikke fortryde det da det foregår i afslappende atmosfære og dejlige dufte

Sundhedsfaglig koordinator 

Hvis du eller en af dine kære står og har svært ved at finde rundt i de offentlige regler og systemer kan jeg hjælpe dig. Ligesom jeg kan hjælpe hvis det drejer sig om at få udarbejdet klager over afslag på eks. hjemmehjælp, hjælpemidler. 

Som myndighedsansat i en hel del år kender jeg til love og regler for hvad kommuner og region skal tilbyde i en sygdomssituation og -forløb. 

Jeg tilbyder også at sidde med ved bordet hvor der skal træffes vigtige beslutninger omkring genoptræning, ansøgning af hjælpemidler, boligændringer osv. 

Jytte Dybro

Dagen i går kan du ikke ændre. Dagen i morgen kender du ikke. Dagen i dag er hvor du kan foretage valg der kan forbedre dit liv for altid!

Har du balance i dit liv - både privat og arbejdsmæssigt!

Livsstilsændring

Livsstilsændringer er nødvendige når man ikke trives med sit arbejde eller der ikke er balance mellem sit arbejde og sit familieliv. Det kan også være ændringer i måden man lever på og syntes at mangle nye redskaber at leve sit liv på. Som ergoterapeut, Corrective Soundsbehandler og NLP-Practioner kan jeg hjælpe dig på rette vej

Udtalelser

Hvad siger mine kunder

LANGVARIGT STRESS – sygemeldt og med følgesygdomme heraf, slog både mig og min krop helt ud af kurs. Efter få behandlinger med Corrective Sounds-metoden har jeg igen fundet indre ro og balance i kroppen. Samtidig sover jeg meget tungere og længere, som også har givet mere energi. Nu kan jeg læse mere end en side i en bog og rent faktisk huske det læste. Kæmpe anbefaling herfra og tak til dig, Jytte – fordi du viste mig en vej ud af en langvarig stress og indre uro. Jeg vil helt klart anbefale alle en tur forbi Jyttes briks.

Karina Kjærsgaard Bæk Jensen

Jeg har været så heldig at have været i et behandlingsforløb hos Jytte. Jeg fik i 2019 diagnosen PTSD på grund af en arbejdsskade. Oveni dette fik jeg en alvorlig kræftdiagnose, hvor behandlingen giver en del bivirkninger. Jeg var sygemeldt på fuld tid, og havde ikke overskud til ret meget i hverdagen. Jeg mødte op hos Jytte med mange forskellige gener. Bl.a angst, tankemylder, søvnproblemer, træthed, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær,diarre mv. Jytte gennemgik hele mit system, og fandt alle de ubalancer jeg døjede med. Behandlingen med Corrective Sounds og rådgivning omkring Kost og vitaminer har gjort, at jeg endelig fået det godt igen. Jeg er tilbage på mit arbejde på fuld tid, og har igen fået overskud i hverdagen. Jeg har nu kun få dage, hvor jeg pga PTSD, har det dårligt. Men så lytter jeg mig til et bedre helbred med Corrective Sounds programmet. Jeg kan helt klart anbefale behandlingen, hvis man har det dårligt.

Marianne Nielsen
Marianne B. Nielsen

Når man - efter at have konsulteret det offentlige sundhedsvæsen og de "giver op" - ønsker at finde en "alternativ" form for behandling, så er det, i hvert fald for mig, vigtigt at man finder en behandler, man føler sig helt tryg ved, og hos Jytte føler man sig helt tryg. At de "skavanker" man kommer med så bliver helbredt, er ikke det eneste, det bedste af det er, at Jytte går ind og afhjælper alle mulige andre ubalancer mao. en rigtig god holistisk behandling. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Jyttes behandlinger. Stor tak herfra.

Susanne Laub Elling

Massage - Jeg har igennem længere tid haft store smerter i begge mine skuldre, som bevirkede jeg havde svært ved at få en ordentlig nattesøvn. Så var jeg heldig at Jytte ville prøve at hjælpe mig. Jeg må sige det har hun gjort så godt, at jeg er næsten smertefri med hjælp af massage. Nu generer smerterne mig ikke længere og jeg får en ordentlig nattesøvn. Jeg kan varmt anbefale Jytte – hun er meget dygtig til at finde ud af hvor det kommer fra. Derudover er hun også meget god til at forklare hvad hun laver og hvorfor. Mine varmeste anbefalinger til Jytte

Svend Rødkjær

I foråret fik jeg konstateret Spinal Stenose i nakke og lænd. Efter besøg hos forskellige behandlere fik jeg anbefalet Jytte Dybro. Jeg har fået massage med den specielle ”massage maskine”. Indtil videre har jeg fået 4 behandlinger, og må sige, at især mine rygsmerter, som har indflydelse på min gang, er forbedret. Jeg fortsætter behandlingerne og forventer yderligere forbedringer. Jeg anbefaler gerne Jyttes massage behandling.

Kirsten Mølbak Massage

Mit sygdomsforløb startede i april 2020 hvor jeg blev hårdt ramt af stress med forhøjet blodtryk, angst og depression til følge. Fik medicin for blodtrykket og gennemgik et stress- og mindfulness forløb på 8 uger. Men jeg kunne mærke at der stadig var noget galt, og de teknikker jeg havde lært, hjalp ikke i længden. Jeg ville have problemet løst og ikke kun være i stand til at håndtere de symptomer jeg havde. Jeg hørte om corrective sound behandling og hvordan denne metode aktiverer kroppens eget energisystem til at helbrede og genskabe balance indefra. Jeg var skeptisk, da jeg ikke følte mig overbevist om at lyden fra klangskåle kunne helbrede kroppens sygdomme og lidelser, men jeg var desperat. Jeg startede i behandling ved Jytte i maj 2021, fuldstændig drænet for energi og udmattet efter et helt år med symptomer på stress, angst og depression… Men det er den bedste sundhedsmæssige egenomsorg jeg nogensinde har investeret i mig selv. Efter første behandling mærkede jeg at alt sitrede og nærmest galoperede i mit indre, men der kom også ro på min stress. Efter anden behandling var der enormt store forandringer, både de fysiske symptomer og de psykiske var markant forbedret og nogle helt væk. Mit sygdomsforløb er en udløsende faktor af mange års ubearbejdet traumer, store som små, og et liv med 180 km/t både privat og i mit arbejdsliv, så der har været en hel del som min krop skulle have i balance. Hvis jeg kan få det bedre på bare 3 mdr. så kan alle andre også få det meget bedre - Man behøver ikke være overbevist om denne behandlingsform for at den skal virke - det sørger din krop og din underbevidsthed for at den gør! - vi trækker jo alle vejret selvom vi ikke kan se luften 😉 De bedste anbefalinger til Jytte.

Tabita Koloamatangi Designation

”Mor, vi skal høre de lyde så min krop kommer i balance”. Sådan sagde min datter på 7 år hver aften da vi var i behandling ved Jytte. Min datter har været i behandling ved Jytte for smerter i ryggen pga et fald på halebenet for 6 mdr. siden, mareridt og svært ved at falde i søvn. Hun havde også svært ved at være i visse relationer hvilket udløste manier eller ticks, vrede og tristhed hvilket også gjorde hende meget stresset. Hendes symptomer er blevet så meget bedre og hun er blevet så dygtig til at håndtere de svære relationer, så hun bliver mindre påvirket af disse. Hun havde også en del uro i kroppen og ofte hovedpine hvor det føltes som at hun kogte indeni, fordi der var flere ubalancer i kroppen. I dag er hun mere i balance, hun falder nemmere og roligere i søvn, og hun har meget sjældent uhyggelige tanker inden sengetid. Jeg har fået en gladere, friskere og mere afslappet pige, som stadig gerne vil lytte til lyden af klangskåle inden sengetid. ”Mor, vi skal høre de lyde så jeg sover godt hele natten”. Jeg kan kun på det kraftigste anbefale behandling af børn ved Jytte - Hun er absolut mere faglig kompetent end andre sundhedsfaglige grupper i offentlig regi.

7 årig pige Designation